sobota 13. septembra 2014

Klapka, AKCIA!


Tak a je to tu. Ten dlhoočakávaný moment, keď píšem svoj prvý príspevok na svojom vlastnom blogu.

Priznám sa, že o vlastnom blogu som ani len neuvažoval. Avšak to sa rýchlo zmenilo, keď mi moja dlhoročná kamarátka Domča začala tlačiť kaleráby do hlavy, nech si ho založím. Skôr som jej odolával, no zlomila ma a teraz som plne zanietený do jeho tvorby.

Volám sa Ľuboš, mám posledných 'násť' v kolónke vek. Študujem techniku (aspoň dúfam, že v tom budem pokračovať), čo mi dodalo ešte citlivejší dôraz na detail. Niekedy je to ale fakt naprd, keď niečo konečne dokončíte a stále sa k tomu vraciate, hľadáte mínusy, plusy ani nevidíte. Časom som si však zvykol tak ako na vôňu svojho obľúbeného parfumu.

Uvažoval som, aký nápad na fotky by bol správny pre prvý príspevok. Múzy ma obchádzali na kilometre, no v tom sa jedna umúdrila a bolo. Nápad ako blesk z neba. Filmová klapka!
Jej hlasné klapnutie odštartovalo moje pôsobenie bloggera.


5 komentárov:

  1. ahoj počuj odkiaľ máš tú klapku? :) btw. máš skvelé názory, super sa obliekaš a hlavne pokračuj vo fotení a písaní :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj! Môj kamarát chodí na herectvo, čiže som ju mal požičanú stade. Dá sa však zohnať aj online. :)
      Ďakujem, vážim si to a budem sa snažiť aj do budúcna! :)

      Odstrániť
  2. dobry blog a ked este pomylsim, ze ho robi chlap co sa zaujima o módu a je v mojom meste a to veru nie je easy:-) fotene v skelete pri brezovom haji?

    OdpovedaťOdstrániť