utorok 21. októbra 2014

Brick Wall & Bow Tie


Elegancia. Synonymum pre pôvab či krásu, ktorá je neobvykle efektívna a jednoduchá, postrádajúca nadbytočné a neopodstatnené. Módny štýl, ktorý nepozostáva len (čo sa nás mužov týka) z čierneho obleku, lakovaných topánok a kravaty.
Trh ponúka nespočetné množstvo farieb, vzorov, materiálov a strihov, z ktorých si určite každý jeden vyberie.

Povedzme si úprimne, prvý dojem je veľmi dôležitý či sa jedná o pracovný pohovor, alebo prvé rande s našou vysnívanou. Väčšina žien miluje mužov v sakách, tak nejaký svoj nedostatok určite dotiahneme slušným výzorom a partnerku dostaneme namäkko.

Motýlik a vreckovku posiate anglickými buldogmi som našiel úplnou náhodou, no dostali namäkko mňa a bolo hneď jasné, že obohatia moju zbierku doplnkov.

Poznáte to, keď po niečom strašne túžite, len vaša cesta za vysnívaným je pretkaná určitými problémami, prekážkami, stenami a múrmi, ktoré musíte zdolať a pokračovať?
Včera sme s Monči začali 10 dňový detox a ťaháme druhý deň. Hneď sa však objavuje múr v podobe hladu, ktorý musíme prekonať a nemyslieť naň. Vysoká stena, ktorú musíme preliezť, podliezť alebo obísť, len aby sme dosiahli vytýčený cieľ. Tu na scénu nastupuje naša pevná vôľa, ktorá si je vedomá, že sa táto prekážka objaví nie len raz.
Avšak každý nový deň bude jednoduchší, keďže každý dobre vieme, že začiatky sú najťažšie.

Fotila ma Monči. Ďakujem!

NAMASTE!

sako - 2nd hand (H&M)
košeľa - Marks & Spencer
nohavice - H&M
topánky - F&F
opasok - H&M
motýlik, vreckovka - Primark
nefritový náramok

Aký najbližší cieľ ste si vytýčili vy?
Váš BBB

6 komentárov: