štvrtok 22. januára 2015

New In

Poznáte to? Dostanete, resp. si kúpite nejakú vec a radosť z nej vás nedokáže opustiť? Samozrejme, že sa mi stávajú aj chvíle, keď po nejakej veci nesmierne túžim, doprajem si ju a hoci sa z nej niekde vnútri teším, nie je tá radosť taká intenzívna ako pri niektorých iných kúskoch.
Tu sú 3 z nich, ktoré mi už len pohľadom na ne vyčaria úsmev na tvári.

Yankee Candle
Jeden môj veľmi dobrý kamarát mi raz predstavil túto sviečku. Dovtedy som o nej ani len nepočul. Prv som nebol nejaký ohúrený, videl som ju len na obrázkoch, sviečka ako sviečka, žiadne extra emócie.
Prišli však Vianoce a ja som si jednu takú pod stromčekom našiel. Sviečky zbožňujem a ja som si túto hneď zamiloval. V momente som pochopil, prečo bol zo sviečok Yankee taký nadšený. Sklenená nádobka, ktorá je legendárna asi ako sklenené fľašky Coca Coly a čisto prírodné výťažky vo vosku robia svoje. Vôňu vyberal naslepo, ale vybral dobre. Vôňa 'Wild Fig' je jednoducho úžasná a páči sa mi aj sýto-fialová farba vosku.
Som z nej nadšený až tak, že mi ju je ľúto aj zapáliť. 

Perfume
Parfum. Posledná vrstva outfitu. Vrstva, ktorá o človeku prezrádza celkom veľa. Nájsť vôňu, ktorá nám intonuje a ktorá nás vystihuje je náročná misia, no stojí zato! Ja osobne sa však nedržím jedného parfumu a rád ich striedam podľa nálady. Jeden z mojich obľúbených je už dlhšiu dobu Bvlgari Man, na ktorý nedám dopustiť. Trčiaci flakón ste si mohli všimnúť v príspevku Pred pravdou neutečieš.
Vôňa Valentino Uomo sa na trh dostala v roku 2014 a v momente, ako sa dostala do slovenských parfumérií, som nacupital a vôňu ovoňal. Bola to láska na prvý 'ňuch'. Pred tým ma už stihol zaujať flakón, ktorý vyzerá ako krištáľová fľaša na whiskey. Zloženie vône sa otvára bergamotom a myrtou, srdcu dominuje pražená káva, čokoláda gianduja a základ je vytvorený z cédrového dreva a bielej kože.
Vôňa Valentino Uomo ma jednoznačne dostala a myslím, že budeme dlhoročnými spoločníkmi. 

Tassel Loafers
Jeden večer som si prezeral stránky s oblečením a topánkami a tak si skladal nejaký ten wishlist, že čo si asi kúpim. Vtom mi do očí udreli tieto kožené mokasíny so strapcami od Baťu z kolekcie The Shoemaker, ktorá oslavuje 120. výročie firmy. Krvácalo mi po nich srdce už dlhšiu dobu, ale nie natoľko, aby som si ich vtedy kupoval za plnú sumu. Teraz však boli v MEGA zľave! To som ani sekundu neváhal a okamžite ich objednal. O jednej v noci. Nevadí, sú moje! :D
Zatiaľ sa mi nenaskytla príležitosť prevetrať ich, no neviem sa jej dočkať. Asi ich nebudem šetriť... (v rámci možností)

Akým kúskom sa radujete vy? :)

10 komentárov:

  1. Taky máme doma dvě svíčky, co je mi líto zapálit..

    A tleskám k těm loafers, jsou perfektní..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Loafers (a ďalšie kúsky) v zimnom výpredaji Baťu zaujali aj mňa a každý deň kontrolujem, či sú ešte dostupné :D

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podobne kontrolujem aj ja. :D Na nejaké veci stade by sa u mňa ešte našiel priestor... :D

      Odstrániť
  3. Ja mam nove kozene cierne derby shoes, ktore som sa dlhsie odhodlaval kupit a teraz som maximalne spokojny, na mieru usity camel coat, dlhsie kupene kozene chelsea a skvele basic tricka z asos s vacsim vystrihom, ktore mi sedia ako rit na serbel :) cize tesim sa z vela veci a radost je velika! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivo, super nádielka! Jeden camel mám aj ja ešte u krajčírky, ktorý mi upravuje na mieru, no bohvie či z neho niečo bude. Nad basicmi s väčším výstrihom uvažujem aj ja už dlhšie, uvidím. :)
      Vďaka za komentár! :)

      Odstrániť
  4. Ten Valentino parfém mne také zaujal, Yankee Candle musím mít vždy v zásobě;)

    OdpovedaťOdstrániť