sobota 6. decembra 2014

Žiadne negatívum

Čaute! Po dlhšej odmlke som k vám opäť pribehol a aspoň na chvíľu zanechal svoje strasti voľne plynúť.
Od posledného príspevku sa toho udialo toľko a zároveň tak málo... Keby sa dali okamihy (niektoré trvajúce len pár sekúnd) odvážiť, čas, ktorý je ich nositeľom, by patril asi medzi najsilnejšie veci (veci?) vôbec.

Začnem asi najnegatívnejšou správou pre mňa. Jeden z mojich snov, štúdium vo Viedni, sa rozplynul ako prasknutá bublina z bublifuku. Na poslednú chvíľu som prišiel o ubytovanie a na hľadanie niečoho iného jednoducho nezostal čas. Tu sa potvrdzuje, že nikdy sa nemáme spoliehať na niekoho iného, len na seba. Na druhej strane som však aj rád, že môžem zostať doma o čosi dlhšie a naďalej si užívať rodinu a priateľov.
Som to proste ja, že aj na tom najhoršom sa snažím nájsť niečo pozitívne. Nemám rád negativizmus, negatívnu energiu a pozitívum hľadám všade, aj keby cez okulár mikroskopu!

Nedoriešený prípad, o ktorom ste sa mohli minule dočítať, sa stal doriešeným, jeden z mojich Camel Coatov je stále v rukách krajčírky, ja si hľadám nejaký job a o rok skúsim šťastie na štúdium na inej škole (Viedeň nechám Viedňou, na teraz!).

Na záver, keďže moja milovaná mamina, ktorá pri mne stále stojí a podporuje ma, dnes oslavuje svoje narodeniny, tak si dovolím takto verejne: VŠETKO NAJLEPŠIE!!! ♥

PS: Pekného Mikuláša všetkým! :)

Ja sa s vami nateraz lúčim, vidíme sa v ďalšom príspevku! :)
bomber - H&M
mikina - New Yorker
tričko - Hilfiger Denim
kožené tepláky - Zara
tenisky - Converse
čiapka - New Yorker

13 komentárov:

  1. https://www.daad.de/ausland/studieren/stipendium/de/70-stipendien-finden-und-bewerben/?detailid=209

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale myslím, že štipendium mi je už na 2 veci. :)

      Odstrániť
    2. neviem ako v Rakusku ale v Nemecku sa da dat prihlaska na zimny aj na letny semester, netreba preto cakat zase rok

      Odstrániť
    3. Aj v Rakúsku sa to dá, ale ja som bol už prihlásený na zimný, na poslednú chvíľu sa to ale dokafralo. Nevadí, o rok skúsim šťastie inde. :)

      Odstrániť
  2. neviem co chces studovat ale tipujem nieco s modou. skus sa prihalsit napr. do Nemecka do Berlina, DAAD dava stipendia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chcel som študovať architektúru, resp. projektovanie stavieb. V tom aj chcem pokračovať, ak sa o rok podarí. V každom prípade ďakujem za radu! :)

      Odstrániť
    2. DAAD dava v Nemecku stipka na vsetky obory

      Odstrániť
  3. jeee dalsi pansky fashion blog :)) drzim palce s blogom i studiom. Nabuduce to vyjde! :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z toho si nic nerob. :) Ono, vzdy vsetko dopadne dobre, pokial sme zdravi. Nevyslo teraz, vyjde o rok. Nemas 60, ze sa musis niekam ponahlat. Vieden tu bude aj o rok a rovnako aj tvoj obor. Ja som tiez zacala neskor a trieskala si hlavu a nakoniec to lepsie ani dopadnut nemohlo. Nezobrali ma na UK marketingovu komunikaciu (bola som 22 a brali len 20 studentov) a teraz studujem v zahranici a je to super. A inac skvely blog - skvelo pises, skvelo sa obliekas a si velky sympos. (y)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neberiem to tak tragicky. Hoci niekedy do toho padnem, ale snažím sa myslieť pozitívne. Ale tak vieš, bol som prijatý a dokafralo sa mi bývanie, nevadí, príde niečo iné. :)
      To máš super, držím palce, nech sa ti darí! A ďakujem za chválu, veľmi si to vážim! :)

      Odstrániť
  5. Skvele miesto na fotenie.....super vyber! Ivo

    OdpovedaťOdstrániť