štvrtok 15. januára 2015

Cheap Rucksack & Red Sneakers

Vítam vás pri mojom prvom tohtoročnom outfitovom príspevku!

Hoci máme ročné obdobie zimu, vonku to tak naozaj nevyzerá. Sneh sa udržal pár dní, no to som radšej pobudol v teple domova a pokiaľ som nemusel, tak som nevychádzal. Je síce pravda, že by som sa rád išiel sánkovať s mojou bandou, no kým sme sa k tomu dokopali, snehu nebolo.
Teplomer posledné dni ukazuje príjemné hodnoty, takže mi to dovoľuje behať po vonku rozopnutý. Skrz všetky fakty som z botníka po X mesiacoch vytiahol tieto červené Converse a nemusel som sa báť, že mi odmrznú nohy. Mám ich už zopár rokov, no stále slúžia. Možno to bude tým, že si ich obúvam naozaj len výnimočne, keď mám na ne náladu.
Ako ste si už všimli v nadpise, píšem o lacnom ruksaku. Kúpil som ho za pár eur. Posledné mesiace na strednej škole som ho vynosil ako školskú tašku, no dnes ho využívam už pomenej. Ak sa mi naskytne cesta k mojim známym na noc, tak ho zvyknem prevetrať.
V poslednej dobe však hľadám nejakú slušnejšiu (najlepšie čiernu) tašku, ktorú by som mohol použiť na podobné výlety-nevýlety. Zatiaľ však bezvýsledne...

parka - United Colors of Benetton
košeľa - Mexx
sveter - H&M
rifle - H&M
tenisky - Converse
ruksak - Gate

10 komentárov:

  1. Cervene convers mas super tak ich vytahuj castejsie! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem sníh viděl jen z rychlíku..a chybí mi..aspoň trošku v něm poblbnout..

    A Converse..klasika..já si před pár dny pořídil moje první Converse v životě..bílé..takže to vidím až na nějaký jarní outfit =D

    Pěkný víkend,
    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podobne aj mne to chýba.
      Converse som si prvýkrát kúpil asi pred 4 rokmi a ešte stále ich mám, stále sú funkčné. :D Verím, že si ich zamiluješ a stanú sa akousi 'must have' súčasťou tvojho botníka! :)
      Pekný víkend!

      Odstrániť
  3. Scenérie těchto fotek krásně doplňuje outfit. Vypadáš spokojeně, červené Converse podtrhují tvoji (jak známo s fotek) šílenou osobnost a celkově to na člověku zanechá takový příjemný dojem. U nás je pořád zima, závidím ti tenisky a rozepnutou bundu!
    Tyhle opravdu jednoduché byť stylové ruksaky jsou vlastně nejlepší společníci na cestách, člověk by řekl jak málo se do nich vleze nebo jak málo vydrží, a přitom jsou jako z ocele. Sama jeden takový vlastním a zažila jsem s ním spoustu pěkných dnů i nocí. :)
    Btw máš opravdu dobrý blog a podle všeho i foťák.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kebyže nemáš na sebe tri vrstvy oblečenia, podľa fotiek by som to tipoval na skorú jeseň, západ Slnka a jasná obloha... Outfit mi pripomína moje školské časy (na ktoré rád spomínam), pohodu a také tie dni, ktoré "naozaj môžem". Parka je dobrá voľba, celkom ľutujem, že ju nemôžem do práce nosiť (rovnako ako Conversky).

    Chválim! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež žasnem nad touto našou zimou-nezimou. Túto parku mám veľmi rád, no túto zimu mi počasie dovoľuje častejšie nosiť kabáty (asi to beriem ako pozitívum).
      Ďakujem Ti za komentár aj za chválu! :)

      Odstrániť
  5. dokonalý outfit :) tiež som dúfala, že v tejto "nezime" prevetrám svoje vínové conversky, ale po tej bratislavskej snežnej kalamite som ich zase mohla rovno schovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Sneh roztaje, trocha sa oteplí a môžeš ich oprášiť. Možno sa pripojím. :D

      Odstrániť