štvrtok 1. januára 2015

H.N.Y.

Máme tu nový rok. Rok 2015. Rok, od ktorého očakávam nové veci, nové vzostupy, no na druhej strane nechcem očakávať veľa, aby som nezostal o rok sedieť so sklonenou hlavou, že mi to nevyšlo.
Keď sa pozerám spätne na predošlé nové roky, nikdy som si nedal nejaké extra plány a vždy som dosiahol veci, ktoré ma naplnili šťastím.

Rok 2014 do môjho života vniesol veľa dôležitých a menej dôležitých udalostí. Či sa už týkali môjho štúdia alebo súkromia, či už boli kladné alebo záporné, posunuli ma vpred a naučili ma novým veciam.
Rok 2014 mi splnil sny, spevnil putá medzi mnou a mojimi priateľmi, jarným vánkom z môjho života odvial veľa negatívneho a v neposlednom rade priniesol mnoho rodinnej pohody.
September 2014 nesie založenie môjho blogu. Blogu, ktorý mi tak trochu zmenil život, ktorý ma sprevádza mojou cestou životom, ktorý ma napĺňa a vďaka ktorému som mohol spoznať mnoho skvelých slovenských i zahraničných bloggerov.

Silvestrovská noc mi ubehla ani neviem ako. Bol deň, zrazu sa zotmelo a čas nesmierne rýchlo ubehol. Niektoré veci nevyšli presne podľa mojich predstáv, spôsobili mi chvíľkové vrásky, ale už keď sa na to dnes spätne pozerám, zahrnie ma smiech, že aj napriek tomu to bol skvelý večer a skvelá noc!
Každý rok si poviem, že ten daný Silvester bol najlepší môjho života. Takže žezlo 'Najlepší Silvester' preberá rok 2014! :)

Úprimne Vám poviem, že konečne sa sviatky chýlia ku koncu! Moje telo zažilo nesmierny nával kalórií a bude makačka dať to všetko do poriadku... Asi aj to ilustruje fotka hore, že som sa bezhlavo púšťal do všetkého (žeby aj do prskaviek?).

Na záver Vám všetkým želám šťastný nový rok, aby bol taký, aký si ho prajete, nech sa Vám splnia aj tie najtajnejšie sny, aby ste ho prežili v zdraví, láske a pohode!

S pozdravom Váš Black Blooded Boy

2 komentáre: