sobota 26. septembra 2015

BUM

Bum, a som tu!
Pomaly to už bude týždeň, čo som v Prahe. Konečne.
Kým som neblogoval, môj blog oslávil svoje prvé narodeniny. Bolo to presne pred 13 dňami a to 13. septembra. Chcel som to nejak zapečatiť narodeninovým príspevkom, no nevyšlo mi to. Vôbec som nečakal, že môj odchod bude sprevádzaný toľkými vecami. A posledné chvíle som si samozrejme najradšej užil s tými najbližšími. Aspoň to mi vyšlo, keď už narodeninový príspevok nie.

Po príchode sem som sa vôbec nezastavil. Vybavovačky ohľadom ubytovania, ohľadom školy, bolo toho dosť. Ale to asi k výške jednoducho patrí. Veľa z vás to iste dobre pozná.
Tento týždeň som absolvoval matematický kurz priamo na fakulte. Očakával som, že ma to trocha naštartuje po tej ročnej pauze. A stalo sa. Matematiku som si trochu oprášil a dúfam, že vďaka tomu začnem štúdium o čosi lepšie.

Prahu som si hneď zamiloval. Je tu krásne, až nechápem. Dni tu strašne letia. Ani neviem, ako tento týždeň ubehol. Keď sa však pozriem na ľudí, rozum sa mi pozastavuje, čo si niekto dokáže na seba navliecť... A ešte ako skombinovať... Vtedy si radšej dávam mixér do očí...

Na ruke mám náramok il centimetro, ktorý som videl na blogoch Patrika a Miša (dúfam, že nevadí, že som vás dal do odkazu) a hneď sa mi zapáčil! Mám ho už skoro rok, no na blog som ho pridal až teraz.
Na druhej ruke zase mám svoj meninový darček (ďakujem!!!) v podobe Buddha náramku, ktorý jednoducho milujem! Strašne sa mi páčia podobizne Buddhu a vlastniť jednu na náramku je proste super! :) Je zo stránky Gentlemen's, kde majú plno podobných doplnkov. Bežte sa tam kuk, určite sa niečo zapáči aj vám! :)


Semester ma čaká od štvrtka, tak držte palce, nech ten nával zvládnem. Dúfam, že z Prahy budem prispievať už aj častejšie, snáď budem stíhať. :)
Boom, here I am. 
Soon it will be a week of my life in Prague. Finally. 
At the moment of my inactivity on my blog, it celebrated its 1st birthday. It was precisely 13 days ago - 13th of september. I wanted to celebrate it with some birthday post, but odds were against my favor. I didn't expect my leave to be followed with so many things.  And my last moments I spent with my closest, of course. At least that I could do, unlike the birthday post. 

I didn't stop for a while since I came here. I had to manage some things including accomodation and school matters, there were lots to do. But it's all part of a college isn't it? Many of you know this very well.
This week I took part on math class on the campus. I expected it will pump me up a little after the 1 year long break. And it did. It came back a little and I suppose it will help me begin the semester way easier. 

I fell in love with Prague immediately. I don' believe how beautiful it is. Days are passing so fast here. I didn't realise how fast did this week pass. However, when I see the people around here I don't get how people can put some clothes on... Or how to put some pieces together... I would rather stick mixer to my eyes. 

On my hand I am wearing il centimetro bracelet, which I saw on Patrik's and Michael's blogs (I hope it's fine I added your refferencesand I started to like it immediately. I have it for almost a year now, but I just used it on blog this time. 
On my other hand I have my nameday present (Thanks!!!) - Buddha bracelet - which I absolutely adore. I totally love effigies of Buddha and to own one on bracelet is just wicked. It's from website Gentlemen's, where they have loads of similar stuff. Go take a look, perhaps you will like something as well! :) 

On thursday the semester begins, so keep your fingers crossed for me, so I will be able to handle it all. I very much hope that I will have more posts from Prague. Hopefully I will have enough time for that. :)
sweater - H&M
t-shirt - United Colors of Benetton
jeans - H&M
slip ons - Asos
clutch - DIY
sunglasses - Spitfire (Asos)
bracelet - il centimetro
Buddha bracelet - Gentlemen's

10 komentárov:

  1. Tak teda vítej v Praze =), pevně věřím, že se ti tu bude líbit..neznám snad nikoho, kdo by ji nenáviděl..jen občas je potřeba z ní na chvíli utéct ;)
    A díky za prolinkování ;)

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mišo, ďakujem! :)
      Je tu krásne, naozaj som si to tu hneď zamiloval. :)
      Budem na to myslieť. ;)

      Odstrániť
  2. Áno áno, vitaj v Prahe! Ako tak sledujem Instagram, celkom si sa stihol zabývať, len tak ďalej :)

    Som dár, že sa náramky páčili! Mňa dostali na prvý pohľad a zaujímavá je aj celokovová verzia, na ktorú si s Mišom brúsime zuby a pri najbližšej návšteve Talianska si z nej isto niečo donesieme :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj to nebolo nejak náročné a ďakujem! :)
      Áno? To si teda idem kuknúť! :)
      Tá káva dúfam platí a niekedy na ňu vybehneme. :)

      Odstrániť
  3. Didn´t know your blog. It´s great!
    Will follow.
    Greetings!
    DOWBOND

    OdpovedaťOdstrániť
  4. suhlasim praha je velmi mega ...a plankove fotky mam rad takze super :P

    OdpovedaťOdstrániť